Wie zijn wij

Bewijbeslag.nl is een initiatief van Riscon Arnhem B.V. Riscon is een in 1996 opgericht particulier recherchebureau, goedgekeurd door het Ministerie van Justitie.

 

Diensten

Het overzicht van onze diensten is niet beperkt tot het bewijsbeslag. Kijk ook op www.risconarnhem.nl of bel voor een eerste adviesgesprek, dit is bij Riscon altijd gratis.
Riscon is 24 uur per dag bereikbaar.

 

Werkgebied
Internationaal en binnen Nederland vanuit ons kantoor in Ede (geografisch middelpunt van Nederland).

 

Vergunningen
Het Ministerie van Justitie heeft aan Riscon de volgende vergunningen verleend:

Particulier Onderzoeksbureau POB 591
Particuliere Beveiligingsorganisatie ND 1320

 

Lidmaatschappen
Branche vereniging particuliere onderzoeksbureaus (BPOB)
www.BPOB.nl

 

Werkwijze

 

Werkwijze
Particulier onderzoeksbureau Riscon gaat onopvallend en discreet te werk. De privacy van zowel de opdrachtgever als haar medewerkers of eventuele andere betrokkenen staat volledig centraal. Bij Riscon staan de begrippen wijsheid en strategie voor de manier waarop wij het bewijs vergaren. Dit bewijs vormt meer dan eens het sluitstuk bij civiel- en strafrechtelijke zaken. Onze werkzaamheden worden conform de Privacygedragscode, opgelegd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, uitgevoerd. Riscon conformeert zich tevens aan de vereisten voor het Keurmerk Particuliere Onderzoeksbureaus van de BPOB.
De kans op succes wordt met name bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. Integriteit als professional en als mens staat bij Riscon voorop. Onze onderzoekers zijn gediplomeerd en gespecialiseerd op hun vakgebied. Dit kunnen o.a. deskundigen zijn op het gebied van financieel onderzoek, ICT onderzoek, technisch onderzoek etc.

(Link naar privacygedragscode)

 

Copyright 2011 Riscon | Realisatie: Webdesignkampioen